22.12.2013
Μουσικό ταξίδι με τη μελωδική φωνή της Σοφίας Βόσσου

Αγαπητοί φίλοι,

Το Μονορόδι είναι ένα θεραπευτικό κέντρο εγνωσμένου κύρους, εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση του συνδρόμου Asperger, και παρέχει υπηρεσίες τόσο σε παιδιά και εφήβους, όσο και σε ειδικούς που θέλουν να εκπαιδευτούν για να δουλεύουν με αυτό το σύνδρομο.

Στα πλαίσια της στήριξης των οικογενειών με το σύνδρομο και του εμπλουτισμού των ευκαιριών των παιδιών για εμπειρίες κοινωνικής προσαρμογής, σκοπεύουμε να διοργανώσουμε μια εκπαιδευτική εκδρομή σε ορεινή τοποθεσία της πατρίδας μας μέσα στον χειμώνα. Θα είναι η πρώτη φορά για αυτά τα παιδιά και εφήβους που θα εκδράμουν χωρίς την οικογένειά τους. Λόγω των δυσκολιών τους στην κοινωνική επικοινωνία συνήθως δεν μπορούν να συμμετέχουν σε σχολικές εκδρομές, οπότε τώρα θα τους δοθεί μια ανάλογη ευκαιρία. Στόχος μας είναι να τους δοθεί αυτή η δυνατότητα χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Για τη συγκέντρωση του αναγκαίου ποσού διοργανώνουμε συναυλία ειδικού σκοπού με την ευγενική συμμετοχή Ελληνίδας ερμηνεύτριας έντεχνης μουσικής της στην Αίθουσα εκδηλώσεων στο Μονορόδι στις 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00μμ. Η συγκέντρωση συμμετοχών έχει ήδη αρχίσει.

Η συμμετοχή σας στη συναυλία θα σας χαρίσει μια υπέροχη καλλιτεχνική εμπειρία μέθεξης στο καλό ελληνικό τραγούδι και θα έχει για μας και τις οικογένειες που στηρίζουμε διπλή σημασία.

Σας ευχαριστούμε με την καρδιά μας εκ των προτέρων.