Πολιτική τιμών

Οι τιμές μας είναι σταθερές από το 2007. Έχουμε διαμορφώσει τα χαμηλότερα κόστη, που ανταποκρίνονται στην ελληνική οικονομική πραγματικότητα. Οι μεγάλες και πρωτόγνωρες δυσκολίες που βιώνουμε σαν κοινωνία στις μέρες μας, επιβεβαιώνουν τις επιλογές της τιμολογιακής μας πολιτικής που εφαρμόζουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Με φιλοσοφία την παροχή στα παιδιά όσο το δυνατόν μεγαλύτερης και εντατικότερης εκπαίδευσης και με δωρεάν ψυχοεκπαίδευση γονέων (ατομικά και σε ομάδες) καθώς και δωρεάν παιδοψυχιατρική κάλυψη, έχουμε διαμορφώσει τα χαμηλότερα κόστη, που ανταποκρίνονται στην ελληνική οικονομική πραγματικότητα.

Ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τις παρεμβάσεις για το παιδί σας στο Κέντρο μας βάσει της γνωμάτευσης που σας έχει χορηγηθεί εκάστοτε από Δημόσιο φορέα.

Υπηρεσίες

 • Διάγνωση & ΑξιολόγησηΤο Μονορόδι παρέχει υπηρεσίες αναπτυξιακής αξιολόγησης παιδιών και εφήβων στους τομείς: συμπεριφορά, κοινωνική επικοινωνία και δεξιότητες, γλωσσική εξέλιξη, οργάνωση και συγκέντρωση, σκέψη, μάθηση, δραστηριότητα.
  περισσότερα..
 • Εντατικό Πρόγραμμα για τον Αυτισμό ABA/VBΟι έρευνες έχουν κατ’ επανάληψη δείξει ότι ακόμη και οι πρωιμότερες παρεμβάσεις για τον αυτισμό θα πρέπει να έχουν διάρκεια 15-20 ώρες την εβδομάδα για να επηρεάσουν θετικά την εξέλιξη και τον δείκτη νοημοσύνης του παιδιού.
  περισσότερα..
 • Κοινωνικά προγράμματα για Asperger & ΔΕΠ-ΥΔιαθέτουμε ξεχωριστά τμήματα, που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους με κάποια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού υψηλής λειτουργικότητας (ΥΛΑ, Asperger) ή με ΔΕΠ-Υ.
  περισσότερα..
 • Πρόγραμμα ΣυμπεριφοράςΣτόχος του Προγράμματος Συμπεριφοράς ABA είναι να μπορεί η οικογένεια μακροπρόθεσμα να συμβιώνει με το παιδί/έφηβο/νεαρό μέλος της, με λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη ανεξαρτησία.
  περισσότερα..
 • Summer SchoolsΔίνονται ευκαιρίες για αλληλεπίδραση σε πραγματικές συνθήκες συνύπαρξης με παιδιά, για την προαγωγή της κοινωνικής ένταξης.
  περισσότερα..
 • Ατομικές ΣυνεδρίεςΌταν οι ατομικές ιδιαιτερότητες του μαθητή με αυτισμό επιβάλλουν να δουλέψουμε μαζί του σε περιβάλλον ατομικής συνεδρίας
  περισσότερα..
 • Συνοδεία/ΣχολείοΗ παρουσία του συνοδού πρέπει να είναι διακριτική και τεχνικά άψογη, ώστε να κρατά το παιδί εντός της διαδικασίας του μαθήματος, να το οργανώνει και να το παροτρύνει.
  περισσότερα..
 • ΜελέτηΈναρξη θερινών, προπαρασκευαστικών τμημάτων μηνιαίας διάρκειας για μαθητές Δημοτικού- Γυμνασίου- Λυκείου που περιλαμβάνουν όλο το εύρος των σχολικών μαθημάτων.
  περισσότερα..